Dåligt dåligt!

Har varit snordålig uppdatering nu, det ljuger jag inte om!
Men har man dåligt med pengar så man inte kan göra något intressant - alla kan ju inte vara bortskämda med mammas och pappas pengar som en viss nagelinspiration till mig är - och har så mycket i skolan som jag har så lider det här så länge :)

Men någon dag snart kommer det supernaglar med superduper material ifrån en viss butik jag blivit tipsad om.

Mmm *gurgel* någon som vet vart sånt material finns?

Stressig dag!

Hittade en så söt Cupcake dekoration när jag och bastian var ute och gick, synd bara att jag inte har några pengar just nu :)

Nu måste jag fortsätta med min hemska no uppsats, någon annan som lider av samma åkomma som jag?!

Så söt! Såg den i en jättemysig butik som heter Svea.

Lagade Jane's naglar!


Har inte tid att skriva mycket, ska ut och gå med Yaga och Bastian men idag lagade jag och fyllde på Janes naglar!

Bildur

Amerikansk middag

Det var inte en dålig middag igår måste jag ju säga. Amerikanska pannkakor med bacon, grädde och sylt, och sen körde vi på en äkta tjockiskväll med dipp, morötter, gurka och godis! Satt och tittade på The Simpsons och South Park.

Sebastians första amerikanska pannkakor

Och jag gjorde dippen och allt!



Nu måste jag fortsätta med mina uppsatser, i No och So
:)

Dåligt med tid

Det ser inte ut att bli några nya naglar idag tyvärr, är så sjukt stressad med alla uppsatser som ska vara klara på Tisdag!

Men eftersom jag har lite idétorka får ni jättegärna skriva om ni har några förslag på vad jag kan göra, älskar att ta med olika influenser :)

En idé från en läsare, coola va?

Trisslotternas dag

Idag hade jag och baby tråkigt så vi åkte och handlade mat inför de amerikanska pannkakorna idag! Yumyum, det är så gott.

I alla fall så lämnade vi in en trisstlott som vi hade sen förr, vann på den nästa och vann sedan fyra lotter och ett skrapspel. På de vann vi bara en som vi löste in och vann inte ett piss på den, men vi har i alla fall drastiskt sänkt deras trisslotts tillstånd! Plus att det var roligt =)

Några av lotterna

Sen dag på jobbet

Äntligen hemma nu, ska bara varva ner med choklad och läskigt grön dryck!

Imorn blir dt nya naglar ska ni se :)

Freebra?

Ja, någon som vet om Freebra är något att ha? Har funderat på det ganska länge, men frågan är om den sitter bra på en everydar person! Vore ju skitsmart att ha under strapless klänninghar :)

Kanske ska köpa en?

Flower wheel

Har just skrivit klart ännu en uppsats i engelska/so så nu browsar jag runt efter olika nagelmaterial! Hittade det här hjulet med en massa olika blomdekorationer, de är jättesnygga, har tyvärr inga pengar just nu =)

De sista örena gick på ägg, mjölk och så jordgubbar såklart.

Åh tänk dig möjligheterna <3

Pannkakor, jordgubbar och Bastians present

Nu kom äntligten Bastian present så jag tänkte köra på en liten halvfössledag för honom! Har städar hela lägenheten - som förövrigt var hur stökig som helst, hur lyckas vi egentligen - ,köpt jordgubbar och gjort pannkaks smet :) Fast eftersom jag är sämst på att steka pannkakor får nog Bastian göra det.

Hoppas bara att han gillar presenten nu, vad ska jag ta mig till annars?

Är förvånad över hur fantastiskt de doftar, hoppas de smakar lika gott också!

Inga nya naglar?

Jag vill verkligen göra nya, det rycker verkligen i fingrarna på mig! Men det blir inga nya förän efter fredag när jag har jobbat. Men på lördag, då kommer de.

Hoppas ni är redo då, känns som att det kommer att bli något stort och awesome^-^

Förlåt alla ni som velat se nya naglar men inte fått de, det är svårt när man jobbar på Coop, där får jag inte ens ha färgat nagellack O.O Men jag är ju såklart jättenöjd med att jobba där, hur kul som helst :)

Kan dock bli lite svårt med nästa design då jag har brutit tre naglar - mmm, sprickor som gör att de går av <3 - men det ska gå.

De senaste naglarna jag gjort, vad vill ni se härnäst?

Hot hot hot!

Idag hade vi orientering och jag är faktiskt jättenöjd med min tid, har trots allt astma och är tydligen väldigt allergisk mot pollen.

Så nu tänkte jag varva ner med en skål nudlar och saft, trodde dock att det var kyckling men det var oriental så nu brinner munnen lite! Jag är en sån mes när det gäller starka smaker :) Gott är det dock!

Sen blir det uppsatsskrivning... Önska mig lycka tilll.=)

Älskar bubblorna i saften!

Såfa?

Efter många om och men så ville jag också vara med i Fokis tävling. Kom fram till det alldeles nyss, för va fan.. Jag skulle nog kanske kunna köpa min soffa=D

Tävlingen är sponsrad av Furniturebox, trevligt av dem! Vill du också träna behöver du bara gå in på Foki


Visst är den sanslöst fin =D

Mina nya smycken

Nu är mina smycken till Sebastian klara! Det är den enormt talangfulle Guldies som gjort dem, och jag är verkligen så sanslöst nöjd.

Får hoppas att Bastian gillar dem också, men det är ju i Hammarbys färger så de lär nog gå hem:) Rekommenderar starkt Alexander om du vill ha unika töjningar eller "gubbar".

Har du sett något sånt förr?



Vad tycks?=)

Inte skoj inte!

För det första har ju min stackars nagel gått av så jag blir lite deppig så fort jag tittar på min nakna tumme. Men ja, den växer ju ut så småning om:)

För det andra vill jag så klart ha MVG i No - eller som alla lärare säger, "det högsta betyget", varför inte bara säga MVG? - så jag sitter och sliter för fullt med en uppsats om energiprincipen!

Vad kan du om de energiomvanlingarna som sker när du sluter kretsen i ett batteri så att en lampa börjar lysa?


Lite skillnad mellan vänster och höger tumme?

Årets första melon

Och gud vad god den var! Jag äter alltid det som är längst ner, gnager liksom på det vita haha

Konstig? Jag? Nejdå, inte alls. Kan dock leva på vattenmelon om det så krävs, det är så fruktansvärt gott trots att det är så rinnigt:)

Mmmm <3

Kort men lång dag

Förutom att jag bröt ännu en lång nagel idag - sadface - så har jag haft en konstig dag. Har skrivit en pjäs på franska, eller ja, Mia skrev de, har hållit tal om passiv rökning och så har vi spelat Flag! Sjukt kul men skum dag :)

Rök inte, då kan dina lungor komma att se ut så här. Undvik även passiv rökning! Kände att det fick bli en lite äcklig bild för att budskapet verkligen ska fram.


Blixtmyten

Ja, idag har det ju regnat och åskat som bara den här! Jag älskar att sitta inne och titta på regnet, men jag kom att tänka på myten om att bli träffad av blixten.

Har du någonsin hört "ja men det är ju lika sannolikt som att bli träffad av blixten"? Ja, ska man vara sån är det större chans att bli träffad av blixten igen, eftersom kroppen då besitter den elektromagniteten som krävs. Häftigt va?:)

Utanför fönstret

En bruten och en nedkapad

Ja, igår gick min längsta nagel av på jobbet och den andra var så tunn - det blev den när jag filade på den för att få bort gelén och råkade ta bort en del av nageln också - så jag klippte av den helt enkelt!

Känns jättekonstigt, de ser ut som naglarna gjorde innan jag slutade bita. Men, vad ska man göra, de växer ju ut :)

Bewhuw!



5 timmars jobb senare

Nu har jag alltså jobbar min längsta dag hittills och fått in en sweet OB =)

Ikväll blir det lite kartongmat, varken jag eller Bastian kände oss speciellt peppade på att laga något haha.
Såg återigen den sjukt söta och sociala katten som bor i älsklnings kvarter, vet dock inte om den faktiskt har en ägare för den är så översocial, tunn och tovig.. Men frågan är hur man ska göra med kisselilla? Den kanske bara är en tunn kattras!

Mmm, maaaat! Kebabpizza till mig, hamburgare till älsk


No internet and no fun makes kisse a dull girl...

Igår brutaldog mitt internet, vilket jag insåg när jag kom hem ifrån jobbet.

Wellwell, to bad för shoe. Nu ligger jag i sängen och tittar lite på ett paket med digestive kex och lite choklad som ligger bredvid. Frågan är bara om det är en bra frukost haha!

Nej det här inlägget var inte intressantare än så, hade massa bra idéer på vad jag skulle skriva om igår, men de försvann.

Simpsons igår <3



Inga fler proooov

GUD VAD HÄRLIGT. Sista nationella provet idag, någon som är med mig? Hade andra delen på matematik nationella a, det gick faktiskt riktigt bra, trots att jag fick ett riktigt skumt svar på en fråga :)

Glömde att äta frukost - hur nu det går till - så när jag kom hem blev det äggröra, gurka och fetaost!

Omnomnom, så himla gott<3


1.5 års pannkaka

Eftersom jag och Bastian firar ett och ett halvt år idag, och inte har så mycket pengar, så gjorde vi pannkaka!
Alltid mysigt med pannaka, sylt och grädde.

Fint va? Bastian gjorde pannkakorna, mina blir alltid kletiga för att jag stressar med det haha



Gjorde ett hjärta, dagen till ära =)


Vet inte riktigt vad älskling gjorde för något...


Alltid pannkakor på torsdagar såklart!

Årets första primör

Igår åt vi de första primörerna, aka, sparris! Svensk sparris med parma skinka, ångkokt sparris, hollandaise sås och sparrissoppa. Det såg jättefint ut, men jag glömde att ta kort på det, var för hungrig helt enkelt:)

Kan även lägga till att min mamma är The SåsMaster.

Tyvärr märktes det att sparrisen fått stå för länge innan den skördats, så det blev för stor och lite träig



Lilla assistenten


Idag får min lilla assistent Nils vara med. Nils fick jag av min bästaste vän, Jessica, när jag fyllde år.

Tänkte skriva lite om Nils :)
Pris: Jag vill inte kolla upp priser på presenter!
Vart finns han? Vad jag vet ska han finnas på Coolstuff bland annat
Vad var bra och vad var dåligt? Han är jättesöt och det lyfter hela bordet utseendetmässigt när man har hans sällskap. Hans uppgift är att blåsa dina naglar torra, och det fungerar faktiskt! Så man slipper sitta och blåsa lungorna döda :)

Det negativa är väl att man har svårt att få lillfingret torrt då man måste trycka relativt hårt, och hur mycket muskler har man i lillfingret egentligen? Sen får man "bara" plats med ett-två fingrar år gången.

I bakrunden är den fina gården i föreningen, där jag och Bastian brukar ligga och mysa i solen


Pepparkakamacka?

Brukar alltid vara så tråkigt och köpa twister när jag vill ha glass, men idag prövade jag något nytt! Blev något alldeles sanslöst sugen på en Sandwich, så jag prövade julversionen Sandwich Pepparkaka. Och vet ni vad? Det var jättegod =D

Nu gör jag mat, bacon, ostsås och spagetti, medan Bastian är och jobbar. Omnomnom!

Ahaha pipparkaka



Jobbetsko

Igår införskaffades nya fina skor att jobba i! Coop kräver helsvarta skor, och det enda jag hade var blåvita :)

Imorgon blir det till att kassajobba för andra gången, önska mig lycka till!

Nyfiken iller...ska alltid vara i din sko

Vad vill Kisse ha?



Jo Kisse vill ha nytt material!

Det finns massor med saker som jag vill ha, men främst är det frukt/djurstockar.
De är så fina och jag kan knappt vänta inför att senare få jobba med det =D

Skulle lika gärna kunna var himlen <3

Hoppa hage-ruta

Glömde kameran hemma, annars hade jag tagit kort på den sjukt söta men något slarviga Hoppa hage-rutan som några flickor ritat runt hörtnet på huset!

Jag hoppade i den och kände mig alldeles liten och glad igen :)

En sån här ska jag göra någon dag!


Vill du få naglarna fixade?

Tänkte bara put it out there!

Jag letar alltså unga tjejer som vill få manikyr. Bor du i stockholm eller i södertälje och känner "ja, jag vill vill nog fan ha fina naglar!" då ska du höra av dig!

Det finns ett lågt minimipris, och utöver det priset bestämmer du själv vad du betalar =)

Exempel på de naglar jag gjort

Dags att laga nagel

Jane har tydligen aldrig varit så smidig, så hon bröt en nagel när hon bar kartonger, så nu bär det av hem igen för att laga den!

Synd bara att mitt lim, har totaltorkat igen, hur nu det gått till? Får jag inte upp de får jag köpa nytt </3

Limmet är billigt, men frakten då?

Ingen tacokrydda!

Ett helt onödigt inlägg, men vi har ingen tacokrydda till tacosen vi ska göra!

Har du tacokrydda?

Årets första

Idag tog jag och Sebastian årets första dopp i den iskalla Malmsjön. Innan dess solade vi, vilket inte är roligt att göra med Älskling då han blir en neger av att bara titta på sloen, själv blir man bara röd :)

Det var vid Malmsjön vi tog bilden som helt oredigerad, blev bland de finaste bilderna jag vet!


Kände att den kunde få vara med idag

Folk som rekommenderas

Ja, det kändes som en vettig sak att skriva.  Bastian, om du läser det här: Tänk inte ens tanken

Jag har kommit i kontakt med två personer som gör varsin unik sak som de är jätteduktiga på, som jag kände "Nej, det här måste resten av världen veta om!"

Först har vi Jasmine
Hon gör egna kort vilket hon är sjukt duktig och noggran med, själv ska jag garanterat köpa ett fint litet kort från henne nästa gång jag ska ge bort något fint :)

Bara ett exempel på de fina korten hon gör



Och sen har vi Alexander aka "Guldies" undret ifrån bilddagboken!
The guldies, som han heter på bilddagboken är en mycket framgångsrik smyckesskapare kan man nog säga. Vad jag har sett skapar han töjningsredskap och massor med coola och unika saker med FIMOlera - som det så fint heter
Själv har jag beställt två stycken smycken från honom, som jag ska ge min vackra pojkvän :)

Awesome, right?


Vill bara skriva till dessutom, att jag gör det här för att jag gillar dessa sidor, inte för att bara göra reklam!

Rätt asgrymt

Har jus haft första dagen på Coop, det var rätt asgrymt!

Fått skjorta och byxor, men byxorna är jättetighta haha. Ska jobba igen snart, ska bli så himla roligt :)


Älskar att tjäna egna pengar och få göra något på egen hand

TRE på en dag

Idag har jag gjort manikyr på tre tjejer, det är det största antalet hittills :)

I ordning var det 1. Selma 2. Celin 3. Jane
De är rätt asgrymma som låter mig göra på dem, plus att jag tjänar en krona! Snacka om att man ser förändring från första gången jag gjorde på Celin, dtill den här gången. Förra gången så det onekligen lite...billigt haha

Selma


Celin


Jane


Så vad tycks?=)

Nytt jobb

Ja, igår fick jag jobb på Coop :) Tyvärr är de ganska kinkiga med naglar och så, så allt det jag gjorde med naglarna igår måste jag tvätta bort till imorgon.

Bättre bild på naglarna från igår


Har folk lyckats hitta något jobb då?=)

Två dagens naglar



Nu har jag suttit i dryga två timmar och fixat naglarna =)

Använde rosa - som tyvärr börjat torka - och vitt nagellack, använde sedan rosa och vitglansiga...stenar från Panduro, och jättesmå guldiga rhinestones från Melba!

Har tyvärr bara halvdåliga bilder, kameran är en batterislukare!


Vad tycks?

Naglar på barnmorskemottagning?



Ja, idag gjorde jag Annas naglar på hennes moders jobb!
Vi fick sitta i något konferens liknande rum, det gick bra trots att det inte var hemma:)




Söt hemsida!

Har hittat en jättesöt hemsida, som blandar fina smycken och ascoola unika naglar! Konstigt nog var det faktiskt inte dyrt på hemsidan, så jag rekommenderar den helt klart! :)

Hemsidan hittar du här!



Bara ett exempel av de många söta naglarna de gör!

Om någon kan hur man gör om länkar och så, skriv jättegärna :)

Efterprovs trött

Nu har jag haft no prov, det var skitkul men det tog lång tid så nu har man ont i handen!

Målade naglarna rosa igår bara för att de ska hålla ordentligt, men det blir riktigt jobb gjort på naglarna någon gång nu när jag får tid!

Ritade en jättesöt isbjörn, och skrev att han var ledsen på provet, för att isen smälte... Stackars björnan!

Så här uppskattar jag att den såg ut


Jag har hittat ett jätteroligt sätt att göra moln på, i paint ^-^

Inget jobb, inga pengar!

Tackade ju nej till jobbet från TMC, för det kändes ju så oseriöst. Nu väntar jag bara på svar rån Coop! Känns lite jobbigt bara att jag fått vänta så länge, men jag ska åka dit imorgon och fråga dem :)

Sonson: Hur gör du för att tälja en häst?

Morfar: Du tar en träbit och täljer bort allt som inte är en häst!

Hahaha älskar min svenskalärares liknelser! Den här är för vad du ska tänka på när du skriver ett tal :)

Arg hest

Dagar utan brutna naglar - 0

Idag bröt jag min längsta nagel! Skulle ta bort en iller från bordet och då tryckte jag ned nageln lite för hård mot nåot så den gick av :(

Som tur är gick den inte av för långt ner så om man inte sett nageln innan ser det inte ens ut som att den gått av :)



Nu

"Men gud vad dåligt du filat dina naglar!"



Varför filar du inte formen bättre på dina naglar, de ser ju sneda ut?

Det här är något som sker för nästan alla som bitit mycket på naglarna. Naglarna blir vågiga och böjer sig. Därför ser naglarna felfilade när det egentligen handlar om något som inte går att fila rätt (Iaf för mig) för att nageln i grund är sned!



Reparering!

Såg igår att en av mina längsta och finaste naglar fått en spricka efter att jag och min bror haft en fight, så idag blev det till att reparera!

Gjorde precis som en manikyr fast på min riktiga nagel och det ble jättebra så nageln lär nog överleva :)
Senaste gångenjag bröt en nagel var 4 månader sen - om man bortser från när jag skalade av en med en poatisskalare - och jag planerar på att inte bryta några fler om jag kan stoppa det :)

I bakrunden är det Dragonball Z som Älskling ligger och kollar på, det verkar helt sjukt haha


Dags att vårda naglarna



Material dags alltså!

För mig är det inte bara viktigt att ha fina och välmålade nalgar, utan att även ha välmående och glada händer och naglar!

Jag har två produkter som jag tror att alla har råd med, och som fungerat jättebra på mig!

Först ut är:
Depend Myrrolja

Det är prisvärt och jättebra. Medlet har gjort så att jag aldrig får spruckna nagelband längre och mina naglar får en naturlig glans samt blir starkare.
Vart finns det då? Jag hittade det på H&M för under 50 kr :)



Andra:
Natusan hand cream

Krämen finns på apoteket och är verkligen inte dyr :) Jag har jättetorr hy, men smörjer jag in mig en gång om dagen med krämen så hålls min hy mjuk hela dagen.



Detta är två saker som jag alltid använder när jag gör mina egna eller andras naglar!

Mysig dag

Jag skrev på kylskåpet med våra nya kylskåpsmagneter, och så fort jag vänder mig om för att hämta kameran och ta kort, så gör Bastian om de :)

Vi har en jättemysig dag efter att jag igår suttit ute och frusit men haft det asbra på en ö med vänner! Iofs trodde jag att jag skulle dö på vägen hem i båten men jag överlevde =D

Det fanns bara en av varje bokstav i paketet haha

Aceton

Ja, aceton är så dåligt för människans hud och att inandas att det inte längre ens används i nagellacks remover längre.

Men vet ni vad det faktiskt finns i då, som förbryllar mig lite?

Jo, Absint! Det fick jag veta igår. Märk noga att jag absolut inte druckit det själv då jag är under 18 och att jag absolut inte rekommenderar det till varken mydniga eller omyndiga människor!


Fast den har ju en rätt frän färg eller hur?


Rena naglar

Jag kände för att för en gångs skull ha rena naglar. Ska göra nya imorn så jag rengjorde dem och har nu ingenting på dem :) Det känns jätteunderligt men blir glad när jag tittar på naglarna eftersom de faktiskt är mina riktiga!

Har bara behandlat dem med e-olja eftersom naglarna inte mår så bra av rengöringsmedlet och gärna blir repiga. Sen ska jag måla dem med topcoat och smörja in dem med en jättebra och billig handkräm!

Alla är riktiga förutom en, kan du se vilken?


Hästsloken!

Har haft en lektion idag, det kändes lite onödigt. Satt sen på pendeln och lyssnade på onödigt hög Lady Gaga och läste Metro! Hittade Häst-teckningstävlingen och den skönaste kommentaren :)

Jag tyckte den var hur skön som helst och skulle helt klart kunna tänka mig en myrslokshäst!


Balbalbalbal!

Carolina har varit här idag så vi prövade klänning inför hennes bal! Hon var jättefin i min, men de blev en mindre balig, ganska kort men jättefin:)

Hon kommer att bli så fin med lockigt hår, smink och fina skor.




Liten söting

Jag brukar nästan aldrig köpa nya saker, så idag unnade jag mig en söt liten portmonä! Jag har alltid tyckt att de var söta så nu klippte jag till på en :)



Ny designurs!

Under den tiden jag satt på pendeln funderade jag på hur jag ska göra om naglarna på lördag!

Blir nog färger svart, vitt och rosa, men vi får se hur de blir. Är väldigt peppad i alla fall ^-^ Har just bokat in tid för Celin och hennes syster nästa Torsdag. Längtar!

Ååååh vad jag vill! villvillvill! Vill alltid köpa fler



Dissa aldrig det klassiska

Jag blir så ledsen när jag ser tjejer som köper klänning inför balen. De köper korta klänningar som ska passa till fest, och klart att de är fina.. Men se det så här; Hur ofta får du klä dig i en riktig balklänning och se så där riktigt balig ut?

Jag hade en klänning som var jättelång - och fin såklart - och så hade jag höga klackar. Var jag nöjd?
Skulle nog vilja säga att jag hade den finaste klänningen på balen =)

Kanske inte de bästa fotot, hittade ingen där man såg hela längden men..Åh, balen!

Milkshakes och cheezburgare

Sitter i skolan och har just slutat, men jag måste sitta kvar i skolan till klockan fyra! Lagom segt :)
Överväger att gå ner på hörnet till McDonalds och sitta där och plugga Naturkunskap.

Är verkligen jättesugen på en Banan Milkshake... Svåra beslut ibland.



Åh vad gott det ser ut, alldeles lyxigt <3

Kvällsmys

Samtidigt som jag tittar på hur Yaga jagar en iller, sitter jag och dricker te med håning som Nalle Puh skulle sagt!

Äter även glass med jordgubbssås och nu kom Bastian :)



Yum yum!

Kalendur

Nu har jag köpt en ganska tråkig men praktisk kalender! Orkade inte hålla på så jag köpte den från Akademi bokhandeln för 139 kr, kändes rätt värt de :)

Ska bli bättre på att planera nu var de tänkt, även om den inte börjar gälla förän i Juli.

Kanske ska dekorera den lite personligt? Yaga fick vara med också



Och varför "ur"et efter? Min syster säger alltid det efter saker och säger sen att det är isländska!:)

Go Ida!



Gjorde naglarna idag på en flicka vid namn Ida. Det var riktigt roligt, mysigt att prata med henne och det kändes avslappnat :)

Nu kliar de inte i fingrarna längre!




Nationella imorse var ju sjukt läskigt till och med enligt College standard btw!

Vågar du på att få dina naglar fixade till etrt mycket låt pris?
Skriv!

Våga nya saker såklart

Idag vågade jag och Bastian oss på en ny chokladsmak! Jag var ganska förväntasfull för smakerna separat är ju så himla goda, medan Bastian tyckte det lät lite iffy :)

Och som alltid - ja nästan alltid, minns vi inte alla den där äckliga vintersmaken? - lyckades Marabou!

Så jag är glad att presentera den nya smaken:
Marabou Polka



Och riktiga kvinnor dircker såklart saft och mjölk:) förutom de som är laktosallergiska då...

Glöm inte förresten att titta på inlägget under och komma med tips om tävlingen!

Svårt att bestämma sig!

Jag är faktiskt jättesugen på att ha en tävling, men vill ju så klart ha många som är med och deltar då. Och frågan är vad jag skulle ha för tävling då!
Har du något förslag? Skriv då ffs!

Vill såklart ha något nagel och kawaii inspirerat.



Lite fint material eller så som pris kanske?:)

Dags att planera

Nu har jag haft utvecklingssamtal med Mats.  Det gick rätt bra men jag kom fram till att jag måste köpa en kalender eller något så jag kan skriva upp när jag ska plugga.

Och mina manikyrtider såklart ^-^

Vill ha något sött men som faktiskt går att hitta i en affär. 

Tror ni den här kan finnas någonstans nära mig?


Eller om man kanske skulle dekorera en själv?:)

Nina och Mia manikyr



Börjar med att lägga upp allt lite fint, älskar att ha ordning på mina nagelsaker!^-^ Bland annat syns min lilla assistent, Apan Nils.



Sen började jag med att göra Mias naglar. De var jättefina redan från början men jag målade och dekorerade dem lite :) Skulle vilja ha en bild där man såg dekorerinegn bättre, men den här bilden blev så bra att jag inte kunde låta bli!





Sen gjorde jag Ninas manikyr som hon vågade sig på att ha inför sitt bröllop! Hon kommer att vara så himla fin:)


Haha hon instisterade på en bild på de läskiga naglarna.


Två bilder på slutresultatet. Jag blev faktiskt sjukt nöjd med resultatet, men jag lär mig ju fortfarande så har du något tips får du jättegärna skriva de, lite snällt då =)


Tråkiga naglar?



Jag tycker det är så tråkigt att man kan köpa stickers som täcker hela nageln så det ser ut som att man stylat och målat det själv! De är jättesöta men det känns så tråkigt och blä.

Dessutom känns de lite som ett slap in the face för de som är jätteduktiga och som faktiskt kan göra sånt :)



Söta men... Vem kan inte klistra på det liksom?

Kanske borde hålla dig till det du kan?

Hur många visste att kända hoppryttaren Malin Baryard även gjort en låt? Den var visserligen så dålig att ingen lyssnade på den, och vi som gjort det... vi lider...

Det här är ett typiskt fall av; Du är duktig på ridning...Håll dig till det.
Desamma gäller Paris Hilton, bokstavligt talat haha.

http://www.youtube.com/watch?v=5zfqFFf-b9k
Du ser den dock på eget bevåg!



Charmig min, Malin!


När jag jobbade på Globen ett år, blev det min uppgift att ta bort alla halmstrån (töntigt, I know) från banan så att inte ryttarna skulle kunna skylla på det om de rev.
Samtidigt gick ryttarna banan och då klev den här primadonnan mig på fingrarna utan att bry sig.

Visserligen hade hon gått ner så sjukt myckt i vikt att det inte ens kändes.

Smaskig konst

Har hittat en konst som gör mig hungrig samtidigt som jag hittat något som kan pryda mitt sovrum.




Ser de inte jättesmaskiga ut?

En fantastiskt Saga!




Ja, personen Saga alltså. Har gjort hennes naglar idag, det tog ca 1.5 timma och jag blev faktiskt rätt nöjd. Jätteglad att jag fick göra på henne! Bara ett missöda; Var så ambitiös att skarven skulle vara osynligt att jag tog bort den helt... Ja alltså hela tippen. Men det gjordes enkel om!

Sitter och äter ravioli nu, och ska snart iväg med Bastian :)

Valborg

Lite besviken att jag bara hann med ett inlägg, men jag skulle just göra ett när i insåg att det var 5 minuter kvar innan bussen gick.

Vi åt först middag på Ceasars - Tack Mia och Arnfinn, det var verkligen super - och sen åkte vi hem och var med lite vänner.

Ska fixa Sagas naglar idag, tid klockan 12, det ska bli så skönt, det har nästan kliat i fingrarna på mig!:)



Så här såg man ut!



Och så en bild med det röda håret och klänningen

RSS 2.0