Harikiri korv

Var bara tvungen att lägga ut lite snabbt om något jag just fått nys om! Den så kallade Harikiri korv som serveras i Gamla stan, i Stockholm.
Den är så stark att det uppgår till samma styrka som omkring pepparspray och det är endast 13 av 150 som har lyckats äta upp den. Det är alltså en inte så imponerand 8.5% som lyckats!

Lyckas du däremot äta upp hela får du en T-shirt som bevis på det hela :)
Som är universums största mes när det kommer till mat, får jag ont i munnen av att bara titta på skiten. Som tur är kan ingen lura i mig det bara så där, eftersom man måste fylla i ett papper om att det sker på egen risk!

Hoppas ni inte blivit sugna på att pröva, gör ni dock de, så måste ni fan lägga ut en youtubevideo på det!Två söndagar på en vecka?

Ja... Idag är det ju Fredag, som ifrån den hemska låten av Rebecka Black! Men så är det ju inte fredag...eller?
Eftersom det är söndag imorgon - röd dag - blir det ju lördag idag eller hur?

Den här veckan lyder alltså: Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag, söndag. Hur ofta brukar du se två söndagar i rad?


Men hur ska då de stackars fredagsmysberoende stackarna klara sig en hel vecka till, eftersom det inte blir någon fredag den här veckan? Personligen tror jag inte att de lär överleva, och tur kanske det är? Hatar folk som ska springa runt och sjunga "FREDAGSMYYYYYS" som om någon av oss andra lyckats missa att det var fredag.
Själv anser jag att det är perfekt att det är lördag idag, 100% OB i 5 timmar, vem tackar nej till det löneöket?
Ha nu en trevlig midsommar, ät gott och var glada!


Innan jobbet lär det dock bli lite dagenefterdageneftermat!...igen!

Utekväll på Sommar

Var ute på Sommar igår, en ...klubb? Säger man så? I alla fall, ett ställe som ligger precis vid Tc :) Trots att det egentligen bara kan ta två minuter att gå dit, gick jag såklart fel så att det tog en timme </3 Jävla Iphone lurade mig!

Hade de bra där, även om jag var dum nog att ta en tequila suicide och bjöd bort en hel del :)
På vägen hem bidrog jag dock till varför nattbussarna luktar så jävla illa........
Här har vi käre Owe Sandström, med min cider, en drink jag har övergivit, en drink jag köpt till honom och en drink som jag köpt till Adam, men som han övergivit!
Nu ska jag tycka synd om mig själv med morötter och dipp eftersom jag har jobbat bakis idag!

Ny/Gamla naglar

Ja, nu är den fan dags att jag ska börja om med att blogga.
Så först ut är naglarna som jag gjorde för att tag sen, som jag faktiskt är väldigt nöjd med :) Behöver dock köpa nytt material om jag ska fortsätta göra dem </3.
Shit vad rent och snyggt det är i bakrundenNu ska jag fortsätta titta på dålig middagstv!

RSS 2.0